Jabłko – ćwiartki bez skórki

IQF MROŻONE JABŁKO – ĆWIARTKI BEZ SKÓRKI

OPIS: Owoce jabłka dostarczane są w stanie świeżym. Każda dostawa sprawdzana jest pod kątem ciał obcych i uszkodzeń. Jabłka są dokładnie myte, mechanicznie obierane, a następnie za pomocą maszyny ćwiartowane. Gotowa ćwiatka jabłka pozbawiona jest skóry i gniazda nasiennego. Owoce są mrożone przy pomocy technologii IQF, która umożliwia zachowanie smaku i kolory typowego dla owocu.
RODZAJ: wszystkie odmiany
JAKOŚĆ: Produkt nie zawiera ulepszaczy koloru, cukru ani żadnych konserwantów
GMO: nie dotyczy
ALERGENY: nie dotyczy
KOLOR: typowy dla odmiany
SMAK/ZAPACH: typowy dla odmiany bez obcych zapachów.

JAKOŚĆ PRODUKTU (próbka 10 kg):

Uprawy uprawiano w ramach GAP. Ilość pestycydów i metali ciężkich nie przekracza dopuszczalnych norm.

Proces zamrażania odbywa się za pomocą odpowiednich maszyn w krótkim czasie. Proces szybkiego zamrażania jest zakończony, gdy rdzeń owocu ma temperaturę -18 stopni lub mniej.

Zamrożone owoce po odszranianiu odpowiadają poniższemu opisowi: czyste bez żadnych zanieczyszczeń, koloru i smaku są typowe dla mrożonych owoców jabłka. Nie zawierają innego smaku ani zapachu.

TEMPERATURA DO PRZECHOWYWANIA I DOSTAWY: -18 C

PAKOWANIE: ?? kg karton lub zgodnie ze specyfikacją klienta

DATA SPOŻYCIA: 24 miesiące w temperaturze -18 C lub mniej.

Pełne dane kontaktowe